Proste Historie
Proste Historie

Spaghetti z warzywami i tuńczykiem

Drukuj
na różne okazjena różne okazje
danie główne danie główne
30 minut 30 minut
Poprzedni Następny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Rozgrzej na patelni 4 łyżki dobrej oliwy i wsyp zamrożoną mieszankę Proste Historie Warzywa na patelnię. Dopraw solą, łyżką miodu, dwoma posiekanymi ząbkami czosnku. Smaż przez 8 - 10 minut. Pozwól warzywom lekko się zrumienić, delikatnie przemieszaj. W osolonej wodzie ugotuj zgodnie z przedpisemna opakowaniu 300g makaronu spaghetti. Przecedzony i gorący wrzuć do garnka po gotowaniu, natychmiast dodaj warzywa i 200 g rozdrobnionego tuńczyka w oliwie. Całość delikatnie wymieszaj i serwuj z drobno posiekaną natką pietruszki.

Facebook
Youtube