Proste Historie
Proste Historie

Ziemniaki śródziemnomorskie

Drukuj
na różne okazjena różne okazje
różneróżne
30 minut 30 minut
wielosezonowewielosezonowe
Poprzedni Następny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

W miseczce wymieszaj 2 łyżki posiekanych suszonych pomidorów, 3 łyżki obranych, pozbawionych pestek i posiekanych świeżych pomidorów, 1 łyżkę posiekanych zielonych oliwek. Dopraw solą, pieprzem, suszoną bazylią, 2 łyżkami oliwy i 1 łyżką octu winnego białego. Upiecz w piekarniki "Cząstki ziemniaczane" Proste Historie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Ułóż ziemniaczki na talerzu w jednym rządku a w szpary pomiędzy nimi nałóż farsz. Posyp danie kruszonym serem typu feta, bryndzą i drobno pokrojonymi listkami świeżego szpinaku (możesz zastąpić go rukolą).

Facebook
Youtube