
Przygotowania do Świąt Bożego Narodzenia nabierają tempa! W weekendowym wydaniu Dzień Dobry TVN, dn. 11.12.2016 r. nasza Włoszczyzna zaprezentowała się w pełnej krasie, jako niezastąpiony składnik wigilijnej ryby “po grecku” i aromatyczny dodatek warzywny do świątecznych dań drobiowych – pilafu z kurczakiem oraz trybowanych kaczych udek. Koniecznie obejrzyjcie relację z programu i przepisy na:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/dietetyczna-ryba-po-grecku-jana-kuronia,219365.html
Wcześniej, inne nasze produkty również gościły w popularnym programie śniadaniowym stacji TVN. Warto zobaczyć, jakie niesamowite dania zostały z nich przygotowane:
Pyzy, Kluski i Kopytka: http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/pyzy-kluski-i-kopytka,216421.html
Warzywa na patelnię orientalne i po włosku: http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/w-kuchni-ddtvn-warzywa-na-trzy-sposoby,217078.html