Skip to main content
1
Aktualności

Święta tuż, tuż…

By 9 grudnia 2018 3 lipca, 2020 Brak komentarzy
Święta tuż

Grudzień to wyjątkowy miesiąc – czas intensywnych przygotowań do Wigilii oraz radości z magicznych chwil spędzonych z najbliższymi przy wspólnym, świątecznym stole. Proste Historie jak zawsze mają dla Was kilka wyjątkowych produktów, które doskonale wpisują się w tradycyjne, polskie bożonarodzeniowe menu:

PIEROGI z kapustą i grzybami

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami uwielbiają w Święta wszyscy! Delikatne, miękkie ciasto, pyszne nadzienie i aromatyczne przyprawy – oto sekrety udanych pierogów. Z PROSTYMI HISTORIAMI w kilka chwil można rozkoszować się wyrazistym smakiem naturalnie kiszonej kapusty, pieczarek i podgrzybków.

PIEROGI z grzybami

PIEROGI Z GRZYBAMI

Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne danie, które gości niemalże na każdej wieczerzy wigilijnej. Dzięki Prostym Historiom, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i po prostu cieszyć się ich wyjątkowym smakiem, który powstaje z połączenia cienkiego ciasta i wyrazistego pieczarkowo-podgrzybowego nadzienia.

USZKA z kapustą i grzybami

USZKA Z GRZYBAMI

Uszka z grzybami to wspaniały dodatek do świątecznego barszczu czerwonego. Miękkie, delikatne ciasto, a w nim… leśne aromaty polskich borowików i pieczarek. Prosto, tradycyjnie i przede wszystkim pysznie!

ZUPA GRZYBOWA z podgrzybkami

USZKA Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

Rozpływające się w ustach uszka z kapustą i grzybami to również idealny dodatek do świątecznego barszczu.Połączenie charakterystycznej polskiej kapusty kiszonej i szlachetnych borowików, z dodatkiem aromatycznych przypraw i cebulki, to wigilijna klasyka w najlepszym wydaniu!

ZUPA GRZYBOWA z podgrzybkami

ZUPA GRZYBOWA Z PODGRZYBKAMI

Pełna leśnych aromatów zupa grzybowa to bogactwo smaków na talerzu. W naszej zupie grzybowej z podgrzybkami odkryjesz leśne grzyby i wyśmienite polskie warzywa. Na wielu świątecznych stołach ma ona swoje specjalne miejsce!

WŁOSZCZYZNA cięta

WŁOSZCZYZNA

Włoszczyzna w kuchni jest po prostu niezastąpiona. Wzbogaca smak tradycyjnych zup, ale też nada specjalny warzywny aromat i podkreśli wyraziste nuty pieczonych ryb, których z pewnością nie może zabraknąć podczas tradycjnych polskich Świąt.

PLACEK DROŻDŻOWY ze śliwkami i cynamonem

PLACEK DROŻDŻOWY ZE ŚLIWKAMI I CYNAMONEM

To zupełnie nowy, idealny pomysł na smaczny, świąteczny deser. Świeżo upieczone, ciepłe ciasto ze śliwkami posypane aromatycznym cynamonem doskonale sprawdzi się podczas spotkań z najbliższymi. Zaskocz swoich domowników i gości już dziś!

PLACEK DROŻDŻOWY z truskawkami i jagodami

PLACEK DROŻDŻOWY Z TRUSKAWKAMI I JAGODAMI

To idealne połączenie kruszonki powstałej w 100% z prawdziwego masła z soczystymi dodatkami: truskawkami i leśnymi jagodami. Wygodny, szybki i łatwy w przygotowaniu deser, który dodatkowo umili Wam wspólne, słodkie chwile.

Dodaj nasze produkty do swojej listy świątecznych zakupów!