[rev_slider alias=”slider-1″]

Jak jechać z Mickiewiczem?

Wena przydaje się nie tylko literatom i artystom. Potrzebujesz jej przecież w każdej rozmowie, zarówno biznesowej, jak i całkiem prywatnej – w życiu codziennym bez natchnienia ani rusz! A często nie jest tak łatwo je znaleźć...
A gdyby tak poszukać inspiracji w najbliższym otoczeniu – po prostu przy wspólnym stole, gdzie rodzą się genialne w swojej prostocie historie? Jędrne pyzy z mięsem, parujący, uśmiechnięty polski krupnik i rumiane pierogi z truskawkami – sprawdź, co te tradycyjne polskie dania mają wspólnego z faktem, że Tomasz Karolak zaczął nagle mówić wierszem zgrabnym niczym strofy Mickiewicza...

Pyzo! Ojczyzno moja… czyli najlepsze pyzy z mięsem

[rev_slider alias=”Pyzy”]

Ciepły uśmiech na talerzu, czyli najlepszy polski krupnik

Ciepły uśmiech na talerzu, czyli najlepszy staropolski krupnik

[rev_slider alias=”Krupnik”]

Truskawkowy rumieniec, czyli najlepsze pierogi z truskawkami

[rev_slider alias=”Truskawka”]

Dzielimy się wiedzą