Okoliczności
      Rodzaj posiłku
        Czas przygotowania
          Sezon

          Pizza Cztery Sery

          Opis

          Pizza Cztery Sery to bogactwo sera, które zachwyci każdego wielbiciela pizzy. Połączenie czterech wyrazistych rodzajów sera: cheddar, mozzarella, gouda oraz pleśniowego błękitnego, całość delikatnie przyprawiona prawdziwym sosem pomidorowym, to gwarancja niezapomnianych smakowych wrażeń. Jakość sera gwarantują renomowani i sprawdzeni producenci. Teraz rozmowy przy wspólnym stole mogą ciągnąć się godzinami, niczym roztopiony na pizzy ser!

          Gramatura: 390 g netto.

          Produkt głęboko mrożony.

          Składniki: spód do pizzy: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, gluten pszenny, mleko w proszku odtłuszczone, kurkuma, środek do przetwarzania maki: kwas askorbinowy.; dodatki do pizzy: śmietana (śmietanka, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii mlekowych), ser cheddar (13%), woda, ser mozzarella (10%), ser gouda (10%), przetarte pomidory (8%), ser pleśniowy (6%), olej rzepakowy, serwatka w proszku (z mleka), skrobie modyfikowane, mleko w proszku odtłuszczone, śmietanka w proszku, cukier, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw.

          Produkt może zawierać soję, jaja, seler, gorczycę.

          Wartość odżywcza produktu w 100 g w porcji 1/2 pizzy % RWS*
          na porcje
          Wartość energetyczna 1000 kJ / 239 kcal 1950 kJ / 466 kcal 23%
          Tłuszcz 10 g 20 g 29%
          w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9 g 7,6 g 38%
          Węglowodany 26 g 51 g 20%
          w tym cukry 2,9 g 5,7 g 6%
          Białko 9,1 g 18 g 36%
          Sól 1,1 g 2,2 g 37%

          * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
          Opakowanie 390 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

          1 Zdejmij foliowe opakowanie z pizzy i umieść na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C.
          2 Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta.
          Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.

          Produkty powiązane