Klasyka polskiej kuchni w kilka chwil może pojawić się na twoim stole. Kluski śląskie z dziurką pysznie smakują z sosem grzybowym i ciemnym mięsem, na przykład wieprzowiną lub dziczyzną. Miękkie, aksamitne, gotowe w mgnieniu oka – każdy się na nie skusi!
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko, soję, seler. Odpowiedni dla wegetarian.
Wartość odżywcza produktu
w 100 g
Wartość energetyczna
612 kJ / 146 kcal
Tłuszcz
0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
33 g
w tym cukry
0,3 g
Białko
1,9 g
Sól
0,14 g
Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania.
1
Kuchenka mikrofalowa: podgrzewaj około 1 minuty przy mocy 800 W.
2
Garnek: pierogi wrzuć do około 2 litrów wrzącej, lekko osolonej wody. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 1 minutę.
3
Patelnia: smaż na rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia około 5 minut, bez wcześniejszego gotowania.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności