Pierogi z serem to słodycz na talerzu, która zachwyca swoją prostotą i wyjątkowym smakiem. Delikatny twaróg w delikatnym, cienkim cieście, rozpływającym się w ustach… oto wyśmienite pierogi, bez konserwantów i sztucznych barwników – naturalnie pyszne.
Produkt może zawierać soję, seler. Odpowiedni dla wegetarian.
Zawartość nadzienia: 40%.
Wartość odżywcza produktu
w 100 g
Wartość energetyczna
918 kJ / 220 kcal
Tłuszcz
2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,1 g
Węglowodany
36 g
w tym cukry
7,7 g
Białko
11 g
Sól
0,36 g
Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania.
1
Kuchenka mikrofalowa: podgrzewaj około 1 minuty przy mocy 800 W.
2
Garnek: pierogi wrzuć do około 2 litrów wrzącej, lekko osolonej wody. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 1 minutę.
3
Patelnia: smaż na rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia około 5 minut, bez wcześniejszego gotowania.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności