Okoliczności
      Rodzaj posiłku
        Czas przygotowania
          Sezon

          Zapiekanka kebab z wołowiny z czerwoną cebulką

          Opis

          Chrupiąca bagietka, intensywny kebab wołowy wraz z czerwoną cebulą oraz sos z przetartych pomidorów, to początek historii naszej zapiekanki i idealna propozycja na zaspokojenie Twojego apetytu!

          Gramatura: 200 g netto.

          Produkt głęboko mrożony.

          Składniki: bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, drożdże, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, cukier, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania maki: kwas askorbinowy; dodatki do bagietki: pulpa pomidorowa (24 %), ser mozzarella (22 %), kebab wołowy (22 %) (mięso wołowe, woda, błonniki roślinne (pszenny bez glutenu, babki płesznik, grochowy), sól, cebula, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromat), woda, cebula (11 %), skrobia modyfikowana, cukier, przyprawy, sól, glukoza, olej rzepakowy, ekstrakt z papryki, naturalny aromat oregano.
          Produkt może zawierać seler, jaja, gorczycę.

          Wartość odżywcza produktu w 100 g
          Wartość energetyczna 757 kJ / 181 kcal
          Tłuszcz 5,7 g
          w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g
          Węglowodany 25 g
          w tym cukry 2,6 g
          Białko 6,6 g
          Sól 0,93 g

          * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
          Opakowanie 200 g zawiera 1 sugerowaną porcję produktu.

           

          1 Zamrożoną zapiekankę wyjmij z opakowania i umieść na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C.
          2 Piecz przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia bagietki.

          Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.

          Ciekawostki produktowe

          Produkty powiązane