Latający talerz zupy

Składniki

  • “Zupa wiosenna” Proste Historie,
  • 1,5 l bulionu,
  • pieprz i sól,
  • śmietana (opcjonalnie).

Sposób przygotowania

  1. Zupy wiosennej Proste Historie nie trzeba rozmrażać. Wystarczy, że wsypiesz  ją do ok. 1,5 litra gotującego się bulionu.
  2. Gotuj zupę 15 minut, od czasu do czasu lekko mieszając łyżką, jakby ta nie znała grawitacji.
  3. Dopraw danie gwiezdnym pyłem, zawierającym pieprz i sól.
  4. Pod koniec gotowania możesz dodać śmietanę.
  5. Podaj zupę w latającym spodku – na pewno będzie kosmicznie pyszna!

ZUPA WIOSENNA
Okoliczności
Rodzaj posiłku
Czas przygotowania
Sezon

Dopełnij to danie

Stwórz z nami 3-daniowy obiad!

Zobacz przepisy z wykorzystaniem produktu