Skip to main content

Kochasz polską kuchnię?

Rozsmakuj się zatem w pierogach na słono
i na słodko z bogatym, smacznie doprawionym nadzieniem.
Zwłaszcza, gdy mają prosty skład i nie zawierają konserwantów. Jedz co dobre i dziel się tym, co dobre!

Pierogi Proste Historie

Pierogi na słodko

Pierogi na słodko PROSTE HISTORIE to słodycz na talerzu, która zachwyca swoją prostotą i wyjątkowym smakiem. Soczyste truskawki i słodki ser gwarantują niezapomniane doznania. Raz, dwa i pierogi gotowe! Mniej lepienia, a więcej wspólnych, słodkich chwil.

Pierogi z serem

Pierogi z serem to słodycz na talerzu, która zachwyca swoją prostotą i wyjątkowym smakiem. Delikatny twaróg w delikatnym, cienkim cieście, rozpływającym się w ustach… oto wyśmienite pierogi, bez konserwantów i sztucznych barwników – naturalnie pyszne.

Pierogi z truskawkami

Idealne na obiad, słodki podwieczorek i chęć powrotu do beztroskich chwil z dzieciństwa. Słodkie truskawki otulone mięciutkim ciastem, takie są właśnie idealne pierogi na słodko. Pyszne i gorące pierożki zawitają na talerzu w kilka chwil, a znikną z niego…jeszcze szybciej! Prosto, pysznie i bez sztucznych dodatków.

Pierogi na słono

Dlaczego tak kochamy pierogi? Może dlatego, że przenoszą nas w świat prostej, polskiej kuchni, pełnej dań robionych z miłością. A może po prostu dlatego, że smakują jak nic innego!  Miłośnikom klasycznych smaków polecamy pierogi na słono. Szybko się je przyrządza i jeszcze szybciej zjada. Mniej gotowania i więcej smakowania!

Pierogi z kapustą i grzybami

Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami uwielbiają wszyscy! Delikatne, miękkie ciasto, pyszne nadzienie i aromatyczne przyprawy – oto sekrety udanych pierogów. Z PROSTYMI HISTORIAMI w kilka chwil można rozkoszować się wyrazistym smakiem naturalnie kiszonej kapusty, pieczarek i podgrzybków.

Pierogi z mięsem

Świeże, gotowe w kilka minut pierogi z mięsem, to gwarancja wybornego smaku. Połączenie miękkiego, delikatnego ciasta z wyraziście przyprawionym mięsem wołowo-wieprzowym to zapowiedź wspaniałej uczty kulinarnej. Smakowite pierogi z mięsem nie zawierają sztucznych barwników oraz konserwantów i są gotowe zaledwie w kilka minut!

Pierogi ruskie

Wyjątkowe i intrygujące połączenia smaków – oto prawdziwy sekret pysznych pierogów ruskich. Delikatny twaróg, ziemniaki i wyrazista cebulka. Wnętrze tych mięciutkich pierogów skradnie serca każdego, kto ich spróbuje.

Pierogi ze szpinakiem i fetą

Oryginalny sposób na podanie zdrowego szpinaku? To z pewnością delikatne i miękkie pierogi, które można przygotować w kilka minut, na różne sposoby. Ich zaskakujące nadzienie szpinakowe z dodatkiem miękkiego sera solankowego i fety oraz aromatycznej bazylii, przypadnie do gustu miłośnikom kreatywnego i zdrowego menu.

Pierogi z grzybami

Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem grzybowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.