Już są – 3️ zupełnie nowe, zaskakujące Proste Historie! Które chcielibyście poznać w pierwszej kolejności? Przedstawiamy Wam:
TŁUCZONE PYRY na maśle
Jedwabista, gładka konsystencja puree ziemniaczanego w naszym wydaniu zachwyci wszystkich smakoszy! Prosta a zarazem genialna receptura “Tłuczonych pyr” oparta jest na polskich ziemniakach, polskim maśle i aromatycznej gałce muszkatołowej. Tłuczone ziemniaki wprost rozpływają się w ustach, na dodatek są lekkostrawne, nie obciążają przewodu pokarmowego, a zawarta w nich skrobia jest bardzo dobrze przyswajana przez człowieka. Idealny, szybki i wygodny w przygotowaniu dodatek do dań obiadowych!
PLACKI PO GÓRALSKU z cebulką
Inspiracją do przygotowania naszych placków były tradycyjne placki z Podhala – MOSKOLE. Ich skład oparliśmy na mące pszennej i specjalnych odmianach ziemniaków, dzięki którym ciasto na placki ma doskonałą konsystencję, dodatkowo ze świeżo mielonym pieprzem oraz niezwykle aromatyczną cebulką. Placki przyrządzisz w sposób podobny do tradycyjnego, czyli smażąc ok. 8 minut na suchej patelni, nie używając przy tym ani grama tłuszczu, hej!
KARTOFLE ZE SKÓRKĄ grubo ciosane
Polskie kartofle grubo ciosane w stylu “steakhouse”, ale z pożywną skórką! Podsmażane wyłącznie na oleju słonecznikowym, z dołączonymi do każdego opakowania aromatycznymi przyprawami w osobnej saszetce. Kartofle idealne dla wszystkich kochających smak ziemniaka ze skórką, poszukujących niebanalnych przekąsek ziemniaczanych oraz wielbicieli chrupiących dodatków do dań obiadowych!
Szukajcie ich w najlepszych sklepach!