Opis
Chrupiąca bagietka, intensywny kebab wołowy wraz z czerwoną cebulą oraz sos z przetartych pomidorów, to początek historii naszej zapiekanki i idealna propozycja na zaspokojenie Twojego apetytu!
Gramatura: 200 g netto.
Produkt głęboko mrożony.
Składniki: bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, drożdże, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, cukier, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania maki: kwas askorbinowy; dodatki do bagietki: pulpa pomidorowa (24 %), ser mozzarella (22 %), kebab wołowy (22 %) (mięso wołowe, woda, błonniki roślinne (pszenny bez glutenu, babki płesznik, grochowy), sól, cebula, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromat), woda, cebula (11 %), skrobia modyfikowana, cukier, przyprawy, sól, glukoza, olej rzepakowy, ekstrakt z papryki, naturalny aromat oregano.
Produkt może zawierać seler, jaja, gorczycę.
Wartość odżywcza produktu |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
757 kJ / 181 kcal |
Tłuszcz |
5,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,7 g |
Węglowodany |
25 g |
w tym cukry |
2,6 g |
Białko |
6,6 g |
Sól |
0,93 g |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Opakowanie 200 g zawiera 1 sugerowaną porcję produktu.
1 |
Zamrożoną zapiekankę wyjmij z opakowania i umieść na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. |
2 |
Piecz przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia bagietki. |
Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.