Opis
Chrupiąca bagietka oraz bogactwo pieczarek i sera to początek historii naszej zapiekanki. To smak jak za dawnych lat, który możesz rozwinąć, dodając własne, smaczne zakończenia.
Produkt głęboko mrożony.
Gramatura: 200 g netto.
Chrupiąca bagietka oraz bogactwo pieczarek i sera to początek historii naszej zapiekanki. To smak jak za dawnych lat, który możesz rozwinąć, dodając własne, smaczne zakończenia.
Produkt głęboko mrożony.
Gramatura: 200 g netto.
Składniki: bagietka: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, olej rzepakowy, cukier, glukoza, mączka sojowa, mączka słodowa jęczmienna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; dodatki do bagietki: pieczarki (36%), ser mozzarella, woda, cebula (11%), cebula smażona (5%) (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), skrobia modyfikowana, sól, przyprawy, olej rzepakowy.
Produkt może zawierać jaja, seler, gorczycę, ryby.
Wartość odżywcza produktu | w 100 g |
Wartość energetyczna | 762 kJ / 182 kcal |
Tłuszcz | 4,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 1,4 g |
Białko | 7,9 g |
Sól | 1,1 g |
1 | Zamrożoną zapiekankę wyjmij z opakowania i umieść na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. |
2 | Piecz przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. |
3 | Dodaj do swojej zapiekanki coś ekstra. Przypraw ją listkami świeżego oregano. |
Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |