Mamy czas na siebie i naszych bliskich!
Warzywa na patelnię klasyczne
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody i jest uwielbiana przez wszystkie pokolenia. Tak samo jest z klasyczną kompozycją warzyw na patelnię. Tradycyjne połączenie kolorowych papryk, cukinii, brokułu, marchwi, cebulki, fasoli i kukurydzy z podsmażanymi ziemniakami, to gotowy przepis na pyszny i rozgrzewający domowy obiad!
Warzywa na patelnię po włosku
Południowa mieszanka warzyw po włosku to kompozycja brokułów, chrupiącej marchewki, fasolki, papryki i słodkiej kukurydzy. Zachwyca intensywnymi kolorami i bogactwem smaku. Śródziemnomorskie nuty podkreśla wyjątkowy zestaw przypraw, m.in. kozieradki, oregano, czosnku, gałki muszkatołowej, anyżu i chili.
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Południowe słońce na talerzu to smakowite urozmaicenie codziennego menu. Warzywa na patelnię po hiszpańsku doskonale smakują samodzielnie lub z dodatkiem na przykład kurczaka czy krewetek. Mieszanka cukinii, papryki czerwonej, fasolek szparagowych, kukurydzy i ziemniaków, w towarzystwie aromatycznych przypraw, m.in. tymianku, chili i czosnku, to prawdziwa podróż kulinarna w stronę słonecznej Hiszpanii!
Warzywa na patelnię po polsku
Tradycyjna polska kuchnia charakteryzuje się bogactwem różnorodnych warzyw. Dzięki Prostym Historiom, polskie smaki można odkrywać w idealnie skomponowanej mieszance warzyw na patelnię po polsku. Cebula, fasola szparagowa, marchew, brokuły w towarzystwie smakowitych pieczarek i podsmażanych ziemniaków, to kwintesencja polskiej kuchni!
Warzywa na patelnię po wiejsku
Wszystko, co najlepsze na polskiej wsi, znaleźć można w mieszance warzyw na patelnię po wiejsku. Podsmażane ziemniaczki z cebulką, marchewką, pieczarkami i boczkiem wędzonym, to zestaw obowiązkowy dla fanów polskich smaków! Dołączone do opakowania przyprawy, m.in. aromatyczny czosnek, kminek i majeranek, nadadzą tej tradycyjnej kompozycji wyjątkowy smak!
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Gorące klimaty i wyraziste smaki, to kwintesencja kuchni meksykańskiej! Oryginalna mieszanka warzyw: fasoli, marchwi, cebuli, papryk i kukurydzy, z dodatkiem ryżu, to propozycja na niecodzienny obiad i małą kulinarną podróż w odległe zakątki świata. Dołączona do opakowania mieszanka przypraw, m.in. kardamonu, chili i kolendry, nada warzywom pikantny, wyrazisty smak i aromat.
Warzywa na patelnię orientalne
Z mieszanką orientalnych warzyw na patelnię, w kilka minut można przygotować egzotyczne danie. To bogata kompozycja marchwi, kolorowych papryk, cukinii, groszku zielonego, fasoli szparagowej, pora i selera, z dodatkiem orientalnych kiełków fasoli „Mung“ i grzybów chińskich Mun. Zachwyci każdego miłośnika dalekich podróży kulinarnych! Dodatek orientalnej mieszanki przypraw, m.in. kolendry, imbiru, chilli i kminu rzymskiego, nada potrawie wyjątkowy aromat i smak.